Nieuwe installeren - Klimaatbeheersing

Er zijn binnen klimaatbeheersing hoofdzakelijk twee systemen van belang om de gewenste temperatuur te bereiken. Wanneer het te koud is willen we kunnen verwarmen en wanneer het te warm is willen we kunnen ventileren en/of koelen. Hierbij zijn er een aantal verschillende situaties die ook per ruimte kunnen verschillen.

  • Comfortable temperatuur leeftruimte, de temperatuur van de leefruimte bij aanwezigheid van mensen, bijvoorbeeld 21 graden celcius.
  • Temperatuur leefruimte bij afwezigheid, de temperatuur van de leefruimte als er niemand aanwezig is, bijvoorbeeld 18 graden celcius.
  • Vorstbescherming, de temperatuur ter voorkoming van vorst in een ruimte, bijvoorbeeld 5 graden celcius

Bij het nieuwe installeren is het mogelijk om per ruimte de gewenste temperatuur in te stellen, mits de verwarmingsinstallatie dan wel de airconditioning, etc. dit ondersteunt. Daarnaast is het mogelijk om de sturing van mechanische ventilatie te koppelen aan de sturing van de temperatuur, verlichting en aanwezigheidsmelding. Denk hierbij aan ruimtes, zoals toilet, badkamer en/of garage. De waarden en de aansturing kunnen op vooraf bepaalde tijdsblokken worden ingesteld, zodat er andere waardes gelden voor bijvoorbeeld de ochtend, middag en avond als wel op basis van het weer.

BEREIKBAARHEID TIJDENS CORONA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Onze winkel is weer te bezoeken tijdens onze openingstijden.
Tevens zijn wij te bereiken via:
per telefoon: 013-504 6644
via whatsapp: 013-504 6643
per mail: info@wgsd.nl

Voor actuele informatie kijk ook eens op:
https://www.facebook.com/Witgoed-Specialist-Diessen-420797568681863/?mod...

Onze online activiteiten lopen via: https://www.dewitgoedspecialist.nl/store/diessen-de-witgoed-specialist-j...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~