Nieuwe installeren - Verlichting

De verlichting is voor veel mensen het startpunt van het nieuwe installeren. Optimale oplossingen voor verlichting zijn niet het puur functioneel verlichten, maar ook het scheppen van een comfortabele en gastvrije sfeer die van een woning een prettige leefomgeving maakt. Om dit te kunnen realiseren is er een verlichtingsplan nodig die door een deskundige voor U wordt opgesteld. In een verlichtingsplan wordt de algemene verlichting opgenomen, maar ook specifieke verlichting voor het creëren van een aangename sfeer in uw woning. Dit levert een aantal verlichtingspunten in elke ruimte die aangestuurd dienen te worden.

In een conventionele installatie betekent dat een (flink) aantal schakelaar of dimmers op de verschillende muren moeten worden aangebracht die elk een vooraf bepaald lichtpunt kunnen bedienen.

Bij het nieuwe installeren werkt dat anders. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om uw installatie flexibel in te richten, dit houdt in dat U op verschillende manieren uw verlichting kan bedienen, waarbij combinaties van bediening ook mogelijk zijn:

Schakelen
De normale manier van het in- en uitschakelen van verlichting door middel van een schakelaar, taster, afstandbediening en/of touchscreen.

Dimmen
Het dimmen van de verlichting op dezelfde wijze als dit door een conventionele dimmer wordt gedaan. Maar daarnaast ook de mogelijkheid om sfeer scenes te creëren in uw leefomgeving, denk hierbij aan een "TV" scene, waarbij de verlichting wordt aangepast om prettig tv te kijken en/of "diner" scene waarbij de verlichting een prettige sfeer creëert voor het lekker tafelen, etc.

Schakelen / dimmen op basis van tijd
Naast het handmatig schakelen en dimmen is het bij een domotica installatie ook mogelijk om verlichting tijdgestuurd aan te sturen, om bijvoorbeeld de lampen automatisch op een vooraf ingestelde tijd aan te laten gaan of door lampen in een gedimde stand bij een nachtelijk bezoek aan een toilet aan te laten gaan. De mogelijkheden zijn eindeloos, Van Velthoven kan u hierover perfect adviseren.

BEREIKBAARHEID TIJDENS CORONA

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Onze winkel is weer te bezoeken tijdens onze openingstijden.
Tevens zijn wij te bereiken via:
per telefoon: 013-504 6644
via whatsapp: 013-504 6643
per mail: info@wgsd.nl

Voor actuele informatie kijk ook eens op:
https://www.facebook.com/Witgoed-Specialist-Diessen-420797568681863/?mod...

Onze online activiteiten lopen via: https://www.dewitgoedspecialist.nl/store/diessen-de-witgoed-specialist-j...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~